Wulffs Palæ, Havnegade 6, 8000 Aarhus C

Velkommen til det smukke og historiske Wulffs Palæ, hvor Nordic Commercial Group A/S og Danske Andelskassers Bank har indrettet domiciler i stueetagens stilfulde og højloftede lokaler.
Palæet er en herskabelig ejendom, med et interiør i særklasse, herunder udskårne lofter, marmorpejse, paneler og døre i cuba-mahogny med facetslebne ruder etc. Den nordlige halvdel af bygningen blev opført i 1873 for grosserer og senere konsul Rudolph Wulff.

Huset kan med nogen usikkerhed tilskrives kgl. Bygningsinspektør V.Th. Walther. I 1893 lod Wulff huset udvide med en sidebygning og en forlængelse af hovedbygningen og dette arbejde blev projekteret af R. Frimodt Clausen. Midterkarnappen med altan blev tilføjet i 1916 for Århus Kulkompagni ved arkitekt Th. Møller.

Wulffs Palæ har byens bedste beliggenhed Down Town Aarhus i få minutters gåafstand fra Domkirkepladsen, Aarhus Teater, kunstmuseet Aros, Musikhuset, Rådhuspladsen, Ridehuset samt de bedste restauranter og cafemiljøer.

Overfor palæet ligger Aarhus Gl. Toldbod og store åbne havnearealer der indenfor de seneste år er indrettet til bynære formål. Hele Aarhus midterhavn og nordhavn har i den forbindelse undergået den største udvikling og fornyelse i byens historie, med store åbne pladser, opførelse af Dokk1 og Navitas samt mange tusinde m2 nye boliger og erhvervsarealer.  Der er samtidig etableret en integration mellem Åboulevarden, Europaplads, Havnegade og de tilliggende havnearealer, og beliggenheden er blevet en af byens mest mondæne og eftertragtede, med en smuk udsigt over Aarhus Bugten.

I perioden 2004-06 har Wulffs Palæ fået pålagt nyt tag i naturskifer samt kobberinddækninger, tagrender m.v. Bygningen er desuden facaderenoveret, – vindues- og dørpartier er udskiftet, ligesom stort set alle øvrige bygningsdele, installationer og udenomsarealer er nænsomt restaureret og fornyet. Både i 2006 og 2009 har ejendommen modtaget Aarhus Kommunes diplomer som påskønnelse for højnelsen af byens bygningsmæssige værdier.

På første og anden etage er der i samme periode nyindrettet særdeles eksklusive lejligheder for de mest kræsne beboere. – Alle lejlighederne er apteret dyrt og smagfuldt. Nordic Commercial Group A/S råder selv over en del af stueetagen og kælderarealer medens resterende del af stueetagen mv. er udlejet til Danske Andelskassers Bank.